Bibliobús El Castellot

Club de lectura de novel·la d’Olèrdola, adreçat a públic adult. A càrrec de Míriam Mulinari (647 416 864) Es reuneix cada tercer dijous de mes a les 19’30 al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Clubs de lectura de Torrelles de Foix, un destinat a adults i l’altre a joves. Coordinats per Miguel Roman (653 458 236) Es reuneixen a la Biblioteca Mare de Déu del Foix de Torrelles dos cops al mes.


Club de lectura de Santa Fe del Penedès
Reunions mensuals. Responsable Lourdes Forns (93 897 41 56)
Feu-ne un tastet!

Anuncis

Una resposta a Bibliobús El Castellot

  1. Bernadette Hortal - Bibliobús El Castellot ha dit:

    Els clubs de lectura d’Olèrdola, de Torrelles de Foix i de Canyelles, i el Bibliobús El Castellot també participarem en aquesta trobada de clubs de lectura. Serà una experiència enriquidora que anirà creixent i madurant des d’ara mateix i fins el mes de juny, que és quan tindrà lloc la trobada de tots els clubs. Serà un espai d’intercanvi d’opinions sobre un autor, en David Monteagudo, sobre els seus dos llibres ja publicats, i sobre el tercer que esperem aparegui a les llibreries ben aviat, setembre si tot va be…. I aquest blog serà el canal de comunicació entre nosaltres, obert a la participació de qui tingui ganes de dir-hi la seva. Us obrim de bat a bat les portes d’aquest blog!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s