Bibliobús El Castellot

Bibliobús El Castellot

Club de lectura de novel·la d’Olèrdola, adreçat a públic adult. A càrrec de Verònica Torrent Sala (665 079 590) Es reuneix cada tercer dijous de mes a les 19’30 al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Clubs de lectura de Torrelles de Foix, adreçat a adults. Coordinat per l’Angela Laso (644 340 955 / 687 547 476 / 600 540 323). Es reuneix al despatx de l’Associació de Dones de Torrelles de Foix un cop al mes.


Club de lectura de Santa Fe del Penedès
Reunions un cop cada dos mesos. Responsable Isabel Boada (93 897 42 11)
Feu-ne un tastet!

Club de lectura de Sant Martí Sarroca Es reuneix l’últim divendres de mes a les 19:30h del vespre a la Sala Polivalent. A càrrec de Jeroni Rosell Batet (669 768 869)

Una resposta a Bibliobús El Castellot

  1. Bernadette Hortal - Bibliobús El Castellot ha dit:

    Els clubs de lectura d’Olèrdola, de Torrelles de Foix i de Canyelles, i el Bibliobús El Castellot també participarem en aquesta trobada de clubs de lectura. Serà una experiència enriquidora que anirà creixent i madurant des d’ara mateix i fins el mes de juny, que és quan tindrà lloc la trobada de tots els clubs. Serà un espai d’intercanvi d’opinions sobre un autor, en David Monteagudo, sobre els seus dos llibres ja publicats, i sobre el tercer que esperem aparegui a les llibreries ben aviat, setembre si tot va be…. I aquest blog serà el canal de comunicació entre nosaltres, obert a la participació de qui tingui ganes de dir-hi la seva. Us obrim de bat a bat les portes d’aquest blog!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s