Sitges S. Rusiñol

BIBLIOTECA SANTIAGO RUSIÑOL

Book club: club de lectura en anglès, adreçat a persones amb un nivell alt d’anglès. Modera: Tom Maguire. Es reuneix el primer dilluns de cada mes a 2/4 de 7 de la tarda. Inscripció oberta (del 13 de setembre al 15 d’octubre)

Racó de la calma: club de lectura de novel·la, adreçat a públic adult. Modera: Elena Cejas. Es reuneix el segon dimecres de cada mes a 2/4 de 9 del vespre. Inscripció oberta (del 13 de setembre al 15 d’octubre)

Club de lectura de novel·la de caràcter general, adreçat a un públic adult. Modera: Maite Galán. Es reuneix l’últim dimecres de cada mes a 2/4 de 7 de la tarda. Inscripció oberta (del 13 de setembre al 15 d’octubre)

Club de lectura en català, adreçat a persones que comencen a parlar català i volen perfeccionar l’idioma. Modera: Magda Altabella. Es reuneix el penúltim divendres de cada mes a 2/4 de 7 de la tarda. Inscripció oberta (a partir del 13 d’octubre)

Club de literatura universal en català, adreçat a públic adult. Modera: Carme Rei-Granger. Es reuneix el segon dijous de cada mes a 2/4 de 7 de la tarda. Inscripció oberta (del 13 de setembre al 15 d’octubre)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s